Киевские майдановцы избивают друг друга

13.07.2014 / 11:54
Депутат Верховной Рады Олесь Доний рассказал, что его друзей-майдановцев избили "неправоверные" майдановцы.

Публикуем языком оригинала:

"Нардеп Олесь Одній стверджує, що його друзів у ніч на неділю побили ті, хто вже кілька місяців ошивається на головній площі столиці, і називає себе «майданівцями».

Про це нардеп пише у своєму Фейсбук.

«Сьогодні вночі на моїх друзів на Хрещатику напали. Напали ті, хто тепер називають себе "майданівцями", і в день і вночі живуть на Майдані. А мої друзі не називають себе "майданівцями", бо їм це не потрібно підкреслювати, бо вони всі три місяці справжнього Майдану день в день на Майдані були», - пише він.

За словами Донія, його друзі, які підтримували Майдан, зараз там вночі пройти не можуть - небезпечно.

«І от ця Оксана тепер вночі не може пройти по своєму рідному Хрещатику (а вона- корінна киянка), по "звільненному" від старої влади Хрещатику... А з нею не можуть пройти Хрещатиком Олександр Демченко, український поет з Донецька, якого двічі били і різали в Донецьку. А він все рівно писав українські вірші. І от тепер йому дістається ароматурою по нозі на "звільненному " Хрещатику», - пише депутат.

Далі він наводить ще кілька імен, стверджуючи, - ті, хто називає себе "майданівцями" не мають жодного права узурпувати територію столиці, створюючи небезпеку і жахаючи навколишніх.

«І вже не настільки важливо, цей неправий щирий у своїй неправоті, чи засланий невідомо ким для контролю над нинішнім "Майданом" або для його дискредитації. В будь-якому випадку, те, що зараз відбувається на Майдані б'є по пам'яті того справжнього трьохмісячного Майдану. Приводить до дискредитації Майдану», - пише Олесь Доній.

А на что, собственно, рассчитывали участники Майдана, совершавшие госпереворот насилием? Этот бумеранг еще долго будет косить по винным и безвинным гражданам унитарной и соборной Украины. Победит на какое-то время сильнейший, усвоивший тезис товарища Мао: "Винтовка рождает власть".

Однако, долговечность такой власти сомнительна согласно утверждению, приписываемому различными авторами то "железному канцлеру" собирателю земель германских Бисмарку, то ниспровергателю Российской империи Владимиру Ульянову (Ленину):  "На штыках можно прийти к власти, но невозможно на них удержаться".

Похожие статьи
Бандеровский евромайдан, признание Ирины Фарион
Александр Мороз, пять лет после Майдана. (укр.)
Бандеровцев призывают отбросить жалость
Единый майданный кандидат: миссия невыполнима
Люстрація та свобода слова «по-Артемівськи»?
 

Новости

Самые читаемые





TOP.zp.ua

Украина сектантская

Запорожский форум