Поздравление первого секретаря Политсовета Соцпартии Украины с Днем защитника Отечества

23.02.2010 / 18:22

Останнім часом День захисника Вітчизни сприймається нами, чоловіками, як привід отримати привітання від кращої половини людства. Насправді ж цей день як ніколи актуальний, оскільки сучасна зброя—це не лише автомати чи зенітні комплекси. За останні двадцять років Україна втратила шість мільйонів населення, ще принаймні три мільйони українців змушені були виїхати на заробітки. Дозволю собі нагадати, що за цей час не було жодної війни.

Не треба шукати ворогів української держави за кордоном, адже вони усі внутрішні - це бідність, неякісна медицина, недоступність освіти, корупція та байдужість держави до проблем своїх громадян. І ніхто, крім нас самих, Україну від таких ворогів не захистить.

Я впевнений, відстоюючи свої права - як-то права на працю, на доплати до пенсій, на збільшення державного замовлення в вузах - ми захищаємо добробут наших батьків і дітей.

Члени СПУ фактично вважають День захисника Вітчизни своїм професійним святом, адже Соціалістична партія України - єдина політична сила, яка вже другий десяток років відстоює інтереси простих людей, бо саме люди і є держава.

Водночас, дозвольте скористатися нагодою та привітати ветеранів Великої Вітчизняної війни, воїнів-інтернаціоналістів, які пройшли Афганістан, наших миротворців, а також усіх, хто служив в армії, оскільки прослуживши два роки в ракетних військах, я маю честь їх називати колегами.

З повагою,

Микола Рудьковський,
Перший Секретар Політради СПУ


Похожие статьи
ЗАЯВА Політвиконкому Соціалістичної партії України та Ради Всеукраїнської партії «Дітей війни» з приводу спекуляцій навколо дітей війни
Коммунисты занимаются рейдерством (укр.)
Українські ліві разом
З Днем народження, партіє соціалістів!
Лидер социалистов поздравил работников сельского хозяйства (укр.)
 

Новости

Самые читаемые





TOP.zp.ua

Украина сектантская

Запорожский форум