Передвиборча програма кандидата в народні депутати України по одномандатному виборчому округу № 75 Дяченко Олександра Васильовича.

21.08.2012 / 11:29

 

Я, Дяченко Олександр Васильович народився 01 липня 1970 року в м. Запоріжжя. Освіта повна вища (магістр  управління у сфері правопорядку, магістр права). Полковник міліції (в запасі з 2011 року), член СПУ з серпня 2011 року. В теперішній час пенсіонер, мешкаю в м. Запоріжжя.

У разі обрання мене народним депутатом України  зобов’язуюсь тримати постійний міцний зв’язок зі своїми виборцями, вживати необхідних заходів для вирішення проблем територіальних громад виборчого округу №75. Здійснювати безкомпромісну боротьбу із злочинністю, корупцією,  вирішувати екологічні проблеми, завершити будівництво мостів через р. Дніпро, реформувати житлово-комунальне господарство та ін.

 

Виходячи з Програми СПУ ставлю за мету наступні завдання:

 

1.     Владу - мільйонам, а не мільйонерам!

Запровадимо істинне народовладдя! Відновимо парламентсько-президентську республіку. Ліквідуємо районні державні адміністрації, передавши їхні функції відповідним  радам та їх виконкомам. Запровадимо вибори за відкритими партійними списками. Законодавчо забезпечимо виборність суддів.

 

 

2.  Повернемо народу національні багатства, забезпечимо їх збереження та раціональне використання!

Підприємства стратегічного значення, природні монополії, розподільчі та транзитні мережі – повернемо в державну та комунальну власність, перевіривши виконання умов приватизації, починаючи з 1992 р.

 

 

3. Проведемо радикальну дерегуляцію підприємницької діяльності. На основі досвіду найефективніших економік світу спростимо систему реєстрації, оподаткування та звітності при забезпеченні прозорості, підвищенні відповідальності підприємця і держави за неправомірні дії. Припинимо чиновницький рекет стосовно дрібного та середнього підприємництва!

 

4.      Не допустимо перетворення української землі на товар – предмет спекуляції!

Запровадимо державну підтримку сільського виробника, як це робиться в Європі й світі. Реалізуємо підготовлені СПУ законопроекти, які забезпечать абсолютний контроль громад і держави над земельним фондом - територією України. Запровадимо державне замовлення на сільгосппродукцію.

Українські громадяни повинні мати найякісніші продукти харчування за цінами, доступними для кожної сім’ї. Україна має стати ключовим гравцем у вирішенні світової продовольчої проблеми!

 

5. Ліквідуємо кримінальний капіталізм, знищимо корупцію, поборемо злочинність, скасуємо депутатську та іншу недоторканість.

 

6.      Якість життя і добробут людей – на достойний рівень!

Ціни на основні товари і послуги – під контроль держави! Працююча людина не повинна бути бідною: заробітні плати – до європейського рівня!

 

7.      Соціальна справедливість – передусім!

Закони про соціальний захист мають виконуватися безумовно і повністю! Негайно  відмінимо рішення, прийняті попереднім складом Верховної Ради, котрі призупинили дію законів про соціальний захист дітей війни, чорнобильців та інших категорій громадян, що потребують додаткового соціального захисту.

Проведемо ревізію і вилучимо з числа пільговиків усіх, хто туди «примазався». Відповідно збільшимо допомогу тим, хто її потребує.

Жодних пенсійних реформ за рахунок простих людей! Повернемо пенсійний вік: для жінок – 55, для чоловіків - 60 років. Максимальна пенсія не повинна перевищувати мінімальну більше ніж у 7 разів.

 

Шановні виборці!

Верховна Рада 6-го скликання не вирішила жодної з найважливіших проблем України. Більше того, нинішній парламент прийняв цілий ряд законодавчих актів, які вкрай ускладнили і без того важке соціальне становище простих людей.

Підвищення пенсійного віку, брутальна відміна дії законів про соціальний захист дітей війни, чорнобильців, афганців та інших категорій громадян, розгул корупції і хабарництва, беззаконня і авторитаризм – такими є наслідки повернення і зміцнення влади олігархічних кланів.

Зробіть правильний вибір 28 жовтня 2012 року! Проголосуйте за утвердження суспільства, в якому реалізується  влада народу, верховенство права, рівність усіх перед законом, підвищення якості життя і добробуту кожного.

Разом - знищимо систему кримінально-олігархічного капіталу і започаткуємо соціальний лад, який гарантує гідне життя кожному – суспільство демократичного соціалізму. Голосуйте за мене - представника Соціалістичної партії України!                                                                                     

Похожие статьи
Передвиборча програма Соціалістичної Партії України
Коммунисты занимаются рейдерством (укр.)
Лідер СПУ: вирішення політичної кризи в Україні – референдум щодо Конституції
ЗАЯВА Політвиконкому Соціалістичної партії України та Ради Всеукраїнської партії «Дітей війни» з приводу спекуляцій навколо дітей війни
Подписана декларация о единстве левых сил
 
Инкогнито-697   | 22.08.2012 / 14:45
Валера! Чем вы его к себе заманили? Или развели на бабки пообещав поддержку мощной политической силы СПУ?

Новости

Самые читаемые





TOP.zp.ua

Украина сектантская

Запорожский форум