Социалисты спрашивают у власти - где деньги Детей войны?

17.10.2011 / 14:44

Начальнику Головного управління Пенсійного фонду України в Запорізькій області Казачуку А.В,

69107 м. Запоріжжя прос. Леніна, 164

 

Запорізька обласна організація Соціалістичної партії України м. Запоріжжя вул. Правди:, 20

Кузнецов В.О. тел. 32-62-20

 

Запит на інформацію.

Шановний Анатолію Васильовичу.

Відповідно до Закону України. «Про доступ до публічної інформації» прошу надати інформацію про виконання рішень суду, щодо нарахування та виплати недоплаченого підвищення, до пенсій в розмірі 30% мінімальної пенсії за віком «дітям війни» згідно статті 6 Закону України «Про соціальний захист дітей війни» що проживають в Запорізькій області, за 2010 рік та дев'ять місяців 2011 року. В інформації прошу вказати кількість осіб даної категорії по кожному району області які звернулись з судовими позовами, кількість осіб які надали до районних управлінь Пенсійного фонду рішення суду, кількість виконаних рішень суду, та суму виплачених коштів.

В зв'язку з численними зверненнями до Запорізького обласного комітету Соціалістичної партії України «дітей війни» просимо Вас надати Інформацію у зв'язку з чим, та на підставі яких розпоряджень відповідальних посадових, осіб у вересні 2011 року не були проведені виплати «дітям війни» згідно обрахованих судових рішень.

Запитувану інформацію прошу надати у встановлений законом термін на адресу: 69037 м. Запоріжжя вул. Правди, 20 Запорізький ОК СГІУ.


З повагою,

Перший секретар

Запорізького ОК СПУ

В.О. Кузнецов

03.10.2011 р.

Похожие статьи
ЗАЯВА Політвиконкому Соціалістичної партії України та Ради Всеукраїнської партії «Дітей війни» з приводу спекуляцій навколо дітей війни
Коммунисты занимаются рейдерством (укр.)
Українські ліві разом
Подписана декларация о единстве левых сил
Передвиборча програма кандидата в народні депутати України по одномандатному виборчому округу № 75 Дяченко Олександра Васильовича.
 

Новости

Самые читаемые





TOP.zp.ua

Украина сектантская

Запорожский форум