Убили Симоненко!

14.12.2011 / 14:34
Запорожец расстрелял Симоненко за беспредел.

В ночь на 4 сентября был застрелен глава  Капитянского РО УМВГД по Киевской области   майор милиции Виталий Симоненко.

Смертельный выстрел в правохранителя из охотничьего ружья сделал 34-х летний житель села Семипольки Броварского района Киевской области Виталий Запорожец.

Как информирует "Украина криминальная", "На захист 34-річного Віталія Запорожця, який застрелив міліціонера, а не на захист чесного і порядного майора, встало все село. Після жахливої події і після оперативно-розшукових заходів, проведених працівниками МВС, сотні селян зібралися біля будинку матері Запорожця, щоб висловити свій протест проти дій міліції. Жителі Семиполків склали звернення до Генпрокуратури та Міністерства внутрішніх справ, у якому говориться, що головною причиною смерті міліціонера є корупція в міліції, свавілля чиновників і те, що багато злочинів, які чинились в їхньому селі, залишалися безкарними.

 «Майор Симоненко „кришував“ підприємців на своїй території, залякував людей, займався вимаганням», — написали у зверненні, яке підписали понад 90 мешканців Семиполків. Чи всі вони є родичами «тих бандитів», яких посадив майор, питання риторичне". - предполагает портал.

No comments,  zerkalozp.net. ua


Похожие статьи
Ющенко объявил Симоненко Героем Украины
Симоненко не против, чтобы Мороз возглавил предвыборный штаб
Наводить порядок в Донбассе брошены киевские участковые
В Компартии Украины раскол
Коммунисты занимаются рейдерством (укр.)
 

Новости

Самые читаемые





TOP.zp.ua

Украина сектантская

Запорожский форум